Help - Search - Members - Calendar
Full Version: IPB και Encoding
#Help Board > Users Section > Ερωτήσεις & Απαντήσεις
blAck PR
Γεια σας,
Είμαι ένα νέο μέλος στην παρέα σας.
Θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις γιατί τα βρήκα σκούρα. Θα με ευχαριστούσε η βοήθειά σας.
Προσπάθησα να βάλω το IPB 2.2.2 αλλά έχω πρόβλημα με τα ελληνικά.
Στην αρχή δοκίμασα από το admincp να βάλω στο general settings utf8 γιατί και η βάση μου ήταν utf. Όλα φαινόντουσαν καλά αλλά όλα τα στοιχεία που πηγαίνουν στην βάση είναι "κινέζικα"
Έκανα μετά εγκατάσταση σε βάση με encoding greek στη βάση (iso) στο admincp greek (iso) αλλά στην σελίδα έβλεπα ερωτηματικά και στη βάση κινέζικα.
Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει λίγο.
Επίσης μπορώ να βρω κάπου την ελληνική μετάφραση;

Ευχαριστώ και συγγνώμη για την ταλαιπωρία.
Victor1
Γιατι δε ρωτας στο support του IPB ; Το συγκεκριμενο forum δεν εχει σχεση με παροχη γενικης βοηθειας ,υπαρχουν πολλα αλλα forums για αυτο το σκοπο .Εδω ασχολουμασε αποκλειστικα με θεματα του IRC. Αυτο αναφερεται και εδω .Μη βιαζεστε να κανετε posts απο τη πρωτη κιολας μερα που ηρθατε στο forum .Καντε πρωτα μια βολτα να δειτε περι τινως προκειται...
Καλη συνεχεια ευχομαι και ελπιζω να λυθει συντομα το προβλημα σου.
blAck PR
Sorry απλά επειδή δεν ξέρω καλά αγγλικά δεν ρώτησα στο support. Απλά πίστεψα πως μπορεί κάποιος εδώ να με βοηθήσει επειδή έχετε IPB.
Συγγνώμη για το θέμα μου.
Αν θέλετε σβήστε το.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.